понеділок, 18 лютого 2019 р.

Вечір зустрічі з випускниками


Щороку, у третю суботу лютого Вовчинецька ЗОШ І-ІІ ступенів  гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників які закінчили 60, 50, 40, 30, 20, 10  років тому школу у рідні стіни на вечір-зустріч. У стінах закладу  можна зігрітися усмішками, жартами та спогадами про шкільні роки колишніх учнів, де вирує дух  дитинства про чудову пору шкільного життя.
Для випускників розпочався концерт з вітального слова директора школи Харлашина Володимира Івановича. Його щирі слова про незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі, радість від зустрічі в стінах школи і побажання не забувати про рідну школу.
Неможливо не відзначити, що виступи класних керівників, які були присутні на цьому святі, були надзвичайно щирими та душевними. Ми дізналися багато кумедних історій зі шкільного життя деяких випускників. Поринули у атмосферу, коли ще за партами сиділи вже такі дорослі діти.
Безумовно, однокласники сумували один за одним і дуже раді були зустрітись знову. Тож, одразу після закінчення святкової частини вечора, вони попрямували до своїх класів, щоб усім разом зі своїми вчителями поринути у чарівний світ дитинства і юності, пригадати те, що забулося, те, що пам’ятають і досі.
      Будемо сподіватися, що вечір зустрічі сподобався нашим випускникам і він запам’ятається їм надовго.

















Немає коментарів:

Дописати коментар