вівторок, 26 лютого 2019 р.

Тиждень початкової школи


Найважливішим із завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування в них допитливості, бажання пізнавати нове.                                                                                                                                             Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення предметних тижнів у початковій школі.
Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів з 11 по 15 лютого у Вовчинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов Тиждень початкової школи. Конкурси, ігри, змагання та багато інших заходів, які сприяли розвитку творчості. Вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Тиждень проходив під девізом «Кожен день у нас цікавий, веселий, плідний і яскравий!».
У проведенні тижня активну участь взяли молодші школярі 1-4 класів. Головна організаторська роль належала учителям. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цей тиждень справжнім улюбленим святом як для дітей, так і для дорослих.
Учні 1 класу, працюючи за програмою НУШ, організували проведення ранкових зустрічей  за темою «Долоньки єднання».
З великим захопленням та сердечним теплом учні працювали в арт-майстерні над виготовленням валентинок.
Другокласники на пізнавальному уроці з природознавства «Охорона птахів» дізналися як допомагати пернатим друзям у різні пори року. Під час рольової гри «Азбука пішоходів» учні повторили правила дорожнього руху.
У 3 класі було проведено День відкритих дверей «Віддай людині криху себе. За це душа поповнюється світлом», у якому взяли участь представники дирекції школи та батьки. Багато зусиль доклали четвертокласники, виготовляючи проекти присвячені Міжнародному дню рідної мови. Найбільш цікавими видалися конкурси «Мовні посиденьки» та конкурс  юних мовознавців. Захопились учні і виготовленням леп буків. Ця робота вимагала від них збору цікавої інформації. Кожна дитина по–своєму неповторна. Скільки дітей – стільки здібностей. Ми сподіваємось, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть.
І на завершення…Ми вчителі, прагнемо зробити нашу школу острівцем людяності і гуманізму, творчості і постійного пошуку. А допоможуть у цьому наші вихованці та їхні батьки.













Немає коментарів:

Дописати коментар