середа, 20 лютого 2019 р.

30 річниця виведення військ з Афганістану


Чимало літ минуло відтоді, як вивели з Афганістану радянські війська , але рани цієї війни кровоточать і досі. Не можуть матері забути загиблих та покалічених синів, а дружини та діти своїх чоловіків і батьків. Ми маємо знати про страшні події безглуздої афганської війни і пам’ятати, що і серед нас живуть люди, які в 20-30 років стали свідками й учасниками воєнних подій. І ми маємо пишатися їхньою мужністю, героїзмом, подвигом.
15 лютого 2019 року у Вовчинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів проведено захід в рамках патріотичного виховання. Проникливою, хвилюючою стала зустріч учнів школи з колишнім воїном – афганцем, учасниками бойових дій, вчителем історії нашої школи Татарином Василем Миколайовичем, який  розповів учням про свої військові будні, в яких було все: і кров, і сльози, і справжня дружба, і товариська підтримка.
Тож маємо надію, що шкільні виховні заходи посіють в душі учнів зерна поваги до славних земляків, а разом з тим, зійдуть і перші паростки шани та любові до рідної землі, що й називається патріотизмом. Подібні заходи виховують в нас повагу до старшого покоління, цінність людського життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар