понеділок, 22 листопада 2021 р.

День безпеки дорожнього руху

 У рамках Всесвітнього тижня безпеки для учнів Вовчинецького ЗЗСО І-ІІ ступенів з 15 по 19 листопада було проведено ряд заходів, щоб пригадати і оновити знання з правил дорожнього руху. Всі люди протягом свого життя є пішоходами і пасажирами різного транспорту. Наша розмова сьогодні була про безпеку на дорогах, яку мають створити пішохід і пасажир. Зайшовши у транспорт – ми стаємо пасажирами. Вийшли з нього – і є пішоходами. І одні, і другі створюють аварійні ситуації на дорогах і в транспорті, які називаються дорожньо-транспортною пригодою – ДТП.


Дорогами України рухаються різноманітні автомобілі. Налічується їх більше 10 млн. Їдуть вони з великою швидкістю і з невеликими інтервалами та створюють щільні потоки.

Під колеса автомобілів на наших дорогах потрапляють дорослі люди та діти. Постраждалі часто нехтують важливими правилами.

І наше завдання було пригадати Правила дорожнього руху. Для учнів оформили класні дошки, щоб усі, хто проходив повз клас, могли переглянути і повторити правила. Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я. 











Немає коментарів:

Дописати коментар