понеділок, 22 листопада 2021 р.

День Гідності та Свободи

 21 листопада  українці  відзначають День Гідності та Свободи, щоб пригадати ім’я тих, хто віддав життя, здоров’я у тяжких умовах ООС, хто силою та волею бореться за Батьківщину та її незалежність, можливість жити краще.


У Вовчинецькому ЗЗСО І-ІІ ступенів з 15 по 19 листопада проводилися виховні заходи. Метою яких було: поглибити знання дітей про свою Батьківщину, про символи України, традиції українського народу, красу і неповторність рідного краю, а головне виховувати любов до Батьківщини, української мови, бажання примножувати кращі надбання народу.
Бібліотекар  Козубовська Є.П. підготувала книжкову виставку «Моя країна – Україна».
Вчителі історії провели тематичні уроки.
У 8 класі Харлашин В.І. провів урок Українознавства на тему: « Ми – Українці» ,  Мельничук М.С. у 6 класі -  урок Етики " Портрет гідної людини", де діти з захопленням відповідали на питання, а в кінці уроку написали листи у майбутнє.

Ми пишаємося тим, що живемо в країні з такою багатою історією. Україна пройшла тисячолітній шлях – від часів могутньої Київської Русі до сучасної незалежної країни. Нашим пращурам неодноразово доводилось відбивати загарбників та захищати рідні оселі від чужинців.

Віримо, що зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля.





Немає коментарів:

Дописати коментар