вівторок, 5 жовтня 2021 р.

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

         З метою формування навиків відповідальної та безпечної поведінки і попередження поширення негативних явищ в учнівському середовищі, запобігання будь-яких проявів насильства в закладі освіти   з 27 вересня по 01 жовтня   2021 року проведено Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

         Впродовж тижня класними керівниками були проведені години спілкуваня «Люби і поважай людину, як самого себе», бесіди «Протидія булінгу в закладі освіти», конкурс-виставку ««Шкільному булінгу скажемо – Ні!». Учні говорили на тему «STOP булінг». Метою роботи вчителів було знайомство з поняттям «булінгу», його попередженням; розвинути вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формування навиків відповідальної та безпечної поведінки. 

Практичний психолог Романюк А.О. та соціальний педагог   Тевтул М.В. провели заняття з елементами тренінгу «Стоп – булінг!» на якому діти отримали цікаву та корисну інформацію про проблему сьогодення в учнівському середовищі.  

Соціальний педагог  Тевтул М.В.  провела заняття з елементами тренінгу «Хоч і я маленький, я маю право». На даному занятті  учні дізналися про свої права, обов’язки. Кожен бажаючий мав можливість висловити власну думку та свій погляд на дану проблему.

Проведені заходи у закладі освіти спрямовані на інформування учасників освітнього процесу та формування нетерпимості до цього явища.










1 коментар: