пʼятниця, 5 березня 2021 р.

Тиждень початкової школи

     З метою активізації методичної роботи, розвитку творчої діяльності, професійної майстерності та компетентності педагогів;  створення у освітньому процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю  здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів; обміну педагогічним досвідом у закладі освіти проходив тиждень початкової освіти.

    Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів.

    Заходи тижня  початкової школи проходили  під девізом «Кожен день у нас цікавий, веселий, плідний і яскравий».

    Вчитель 1 класу Лашкіба О.Г. провела мовну вікторину «Хто багато читає, той багато знає»,  під час якої учні залюбки пригадали народні казки, збагатили свій читацький досвід, творчу уяву. Школярі із задоволенням відповідали на запитання.    Учні 2 класу (класовод Мельничук Є.Г.) із задоволенням взяли участь у рольовій грі «Азбука пішохода», на якій  вчилися розрізняти дорожні знаки та їх значення, розширювати знання про громадський транспорт і призначення світлофора; виховувати дисциплінованість та культуру пішохода.

    Третокласники активно брали участь в онлайн-олімпіаді з математики на сайті «На урок». Вчитель 3 класу Шутак Л.Г. провела мовно-літературний вояж «Мово рідна моя, не мовчи»,  жартівливу вікторину з LEGO «Супер стар» до Дня рідної мови.  Під час проведення даних заходів діти пригадали звичаї і традиції українського народу. Вчитель виховувала  почуття поваги до рідної землі, до формування розуміння того, що мова – скарб, без якого не може існувати ні народ, ні держава Україна. З метою відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки  у даному класі  проведено літературні читання «Леся Українка-дітям».

    Під час проведення гри «Гарячий стілець» учні 4 класу (класовод                     Горюк Н.Г.) закріпили свої знання з різних мовних тем. У процесі гри у дітей розвивалась пам'ять, увага, логічне мислення. Дана технологія сприяла розвитку пізнавальних інтересів у дітей, кмітливості та відповідальності.

    Під час проведення тижня початкової школи учні 1-4 класів активно працювали над створенням вітального челенджу для батьків до 8 березня.








Немає коментарів:

Дописати коментар