пʼятниця, 22 березня 2019 р.

Вода - джерело життя


 
Свято Всесвітній день води відзначається щороку 22 березня. Він був створений в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН. На території нашої країни свято “Всесвітній день води” відзначається з 1995 року. Його девізом є: «Вода – це життя». Він покликаний підкреслити найбільше значення води у нашому житті. Не варто забувати про те, що тіло людини на дві третини складається з води. Воду прийнято вважати одним з найбільш цінних природних ресурсів. Постійне зростання населення і розвиток промислового виробництва збільшують значення води і загострюють проблему необхідності її захисту.19 березня у Вовчинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся інформаційний захід до     Всесвітнього дня води – «Вода – джерело життя».
Участь у заході взяли учні 5 та 8 класів.
   Під час проведення заходу ми розглянули цікаві факти про воду, визначили що таке вода та яке значення вона має для людей, тварин, рослин та Землі загалом.
   В кінці заходу учні намалювали малюнки, присвячені гаслу інформаційної години, та  написали на «капельках», яке ж значення відіграє вода у їхньому житті і у яких станах вона зустрічається на нашій планеті.








Немає коментарів:

Дописати коментар