понеділок, 23 листопада 2020 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху

 З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму класними керівниками 5-9 класів проведено:

  • 10.11.2020 р. інформаційну хвилинку «Безпека на дорозі – безпека життя» в онлайн режимі.
  • Бесіди, години класного керівника, виховні години, лекції, цільові дитячі профілактичні заходи «Дитина – пасажир», «Живи цікаво та безпечно» в онлайн режимі.
  • Батьківські збори щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в онлайн режимі.

Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.

Вчитель образотворчого мистецтва Осовський М.Д. організував виставку малюнків з правил дорожнього руху в онлайн режимі.

У 5-9-х класах вчитель основ здоров’я Харлашин В.І  провів уроки в онлайн режимі на тему «Безпека на дорозі», на яких учні обговорили основні правила поведінки на вулиці та дійшли висновку, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах – це запорука власної безпеки.

Вчителі української мови Іпатій О.В. та Козубовська Н.Г. організували написання есе в онлайн режимі «Безпечна країна».

В роботі з учнями були використані різноманітні форми роботи, а саме: ігрові, тренінгові технології, інтерактивні форми виховної діяльності з урахуванням вікових особливостей учнів.

Класні керівники використовують сучасні форми та методи навчання, що активізують розумову діяльність учнів, сприяють підвищенню у них інтересу до вивчення правил дорожнього руху. Змістовно пройшли позакласні виховні заходи в онлайн режимі, а саме: година спілкування-вікторина «Правила дорожнього руху» у 7 класі (класний керівник Мельничук М.С.); урок безпеки «Безпека на дорозі – безпека життя» у 4-му класі (класний керівник – Горюк Н.Г.).

13.11.2020 року на youtube діти переглянули єдиний національний урок «Безпечна країна».

Поновлено куточки з правил дорожнього руху, безпеки життєдіяльності.

Вся робота протягом тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.







 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар