четвер, 27 лютого 2020 р.

Зустріч випускників


За традицією у третю неділю лютого у Вовчинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася зустріч випускників різних поколінь.Зустріч з юністю – це важлива подія в житті школи. Розлетілися наші випускники, які закінчили школу 50, 40, 30, 20, 10 років тому, в різні куточки нашої України, ближнього та дальнього зарубіжжя. І яка радість для наших колишніх учнів, що вони на деякий час знову повернуться у роки своєї юності, у рідну школу. На зустріч прибули випускники різних професій, але усіх їх єднає почуття любові до нашої рідної школи, яка збирає у своє рідне коло тих, хто отримав тут путівку у життя.
Ми, учні та вчителі школи, сподіваємось, що саме ця «Зустріч з юністю» принесла радість і допомогла пригадати ті часи, коли випускники цих років почули свій перший дзвінок, познайомилися з першою вчителькою, перші успіхи і невдачі, і навіть те перше кохання, яке вогником зігрівало юні серця. Зустрічали їх з радістю та любов’ю і діти, і всі вчителі. Бал поколінь розпочався з цікавої екскурсії по школі. Усі гості були приємно вражені тими надзвичайними змінами, які сталися за період їхньої відсутності. Випускники поділилися своїми думками про те, що дуже б хотіли повернутися в стіни рідної школи, у своє дитинство, юність.
Гарно прикрашений зал, весела музика зібрали всіх випускників разом. Зі сцени линули гарні слова з вуст директора школи Харлашина Володимира Івановича, перших вчителів, класних керівників, дев'ятикласників та учасників святкового дійства і від самих ювілярів.
Випускники всіх поколінь побачили чудові відеокадри свого перебування в школі. Це була велика несподіванка для всіх, адже пройшло вже 50, 40, 30, 20 та 10 років, як вони покинули поріг рідної школи. Гучні оплески із залу линули на їх адресу. Готуючись до свята, випускники провели пошукову роботу, зібрали велику кількість фото матеріалів, створили презентацію «Сторінками шкільного фотоальбому». Випускники Гараміта Сніжана та Москалик Дмитро виконали пісню "Старі фотографії" Кузьми Скрябіна.
Справжнім дарунком для гостей став виступ шкільного вокального ансамблю "Сузір'я", учасники якого полонили всіх своїм майстерним виконанням.
Не забувайте рідної школи, повертайтеся сюди знову і знову, адже тут радітимуть вам завжди.












Немає коментарів:

Дописати коментар