середа, 6 листопада 2019 р.

День українського козацтва


14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та День захисника України.
Напередодні цього чудового свята, з 07 по 11 жовтня 2019 року, класні керівники Вовчинецької ЗОШ І-ІІ ступенів провели   у своїх колективах усні журнали, бесіди «Ми – нащадки козацької слави», спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками українських  козаків.
Протягом тижня вчитель фізичної культури Шутак С.Д. проводив спортивні змагання, в яких взяли участь учні  5-9-х класів.
Наприкінці тижня учні 5-9 класів разом з класними керівниками прийняли активну участь у патріотичній грі «Сокіл-Джура». Після змагань, відповідальні за безпеку дітей вчителі, розвели багаття,  де приготували для дітей смачний куліш та печену картоплю. Біля вогнища,  у дружньому колі, діти розповідали історію виникнення козацтва, співали патріотичні та українські народної пісні. Цікаво і радісно було спостерігати за учасниками конкурсу, а учні 5 класу щиро раділи тому, що беруть участь у такому заході.
Це свято ще більше об’єднало усіх!













Немає коментарів:

Дописати коментар