середа, 9 жовтня 2019 р.

День учнівського самоврядування


Згідно зі шкільним планом виховної роботи та з метою підвищення престижу професії педагога в очах підростаючого покоління та пропагування даної професії у Вовчинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів   4  вересня  відбувся День учнівського самоврядування, в ході якого  учні                 9  класу  проводили уроки зі школярами  початкової та старшої школи.

Для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка.

Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням.  Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий факти, виявивши неабияку наполегливість і старанність.

Звичайно, усі хвилювалися, але учні залишилися задоволеними роботою «молодих учителів» та високими балами, якими були оцінені їхні знання.

Дітям початкової школи уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче, можна було трішки розслабитися, отримати нові враження, познайомитися з «молодими вчителями», які вклали у свої уроки не тільки набуті знання, але й частинку душі. А діти це, безперечно, відчувають!

Підсумки Дня самоврядування було підведено на спільному засіданні учнівського самоврядування, де всі могли поділитися враженнями від прожитого дня.






Немає коментарів:

Дописати коментар