понеділок, 9 вересня 2019 р.

Останній дзвоник 2019


31 травня 2019 року для учнів та педагогів нашої школи пролунав Останній дзвінок, який традиційно закінчив 2018-2019 навчальний рік. Ще одна сторінка шкільного життя була прочитана своїми учнями та вчителями.
На урочистій лінійці з нагоди завершення освітнього процесу серед учнів молодшої школи були підведені підсумки року, Похвальними листами нагороджені відмінники навчання, дипломи отримали учні-учасники предметних конкурсів та спортивних змагань. Учні 5-9 класів отримали табелі успішності.
Але за звичаєм, героями дня стали учні 9 класу, для яких шкільний дзвінок звучав востаннє. У яскраво прибраній актовій залі відбулось прощання учнів зі школою. На святковий концерт були запрошені батьки випускників, вчителі, працівники школи, гості та учні школи. Теплі слова та душевні пісні зробили святкову атмосферу.
Щирі слова з побажаннями безхмарного майбутнього випускникам сказали директор школи, класні керівники, батьки, а діти сказали слова шани та подяки батькам і вчителям.
Наприкінці свята всі випускники школи разом дали останній дзвінок 2018-2019 навчального року.
Дорогі друзі! Бажаємо вам під час літніх канікул добре відпочити і з новими силами продовжувати оволодівати ґрунтовними знаннями і бути справжніми патріотами рідної школи та Батьківщини.









Немає коментарів:

Дописати коментар