середа, 8 травня 2019 р.

Обдарованість року

Традиційним у школі є свято "Обдарованість року", яке проходить у нашій школі п'ятий рік поспіль. 
Школа запросила велику шкільну родину на свято пошанування найрозумніших, найкмітливіших, обдарованих таланотом учнів. 
На свято завітали голова районної дежавної адміністрації Сенчук Р.І., начальник відділу освіти районної адміністрації  Андрич М.Г. та голова Лукавецької сільської ради Вишинський М.О., вчителі та  батьки учнів.
Щороку учні змагаються у різних  предметних олімпіадах, творчих конкурсах, спортивних змаганнях, позакласній роботі, акціях  та виборюють право називатися кращими.                                                                                                                              Директор школи Харлашин В.І. привітав усіх присутніх та зазначив, що за останні роки зросла кількість обдарованих дітей, а цей рік багатий на особливий "зорепад" юних талантів.  Голова сільської ради Вишинський М.О. вручив подяки від виконавчого комітету переможцям олімпад та конкурсів з грошовими додатками, щиро привітав призерів та вчителів-наставників. Низку побажань висловили учителям, дітям та батькам голова райдержадміністрації  Сенчук Р.І. та начальник відділу освіти Андрич М.Г. та вручили цінний подарунок - ноутбук.
Найуспішніших учнів, що не зупиняються на досягнутому та продовжують своєю наполегливою працею звеличувати свою рідну школу нагороджено грамотами та дипломами.
Зустріч завершилася спільним фото на згаду,  а ще такі зустрічі додають піднесення у творчі сили дітей.
















          

Немає коментарів:

Дописати коментар