середа, 13 червня 2018 р.


Вчитись, щоб знати, вміти і творити

У 2017/2018 навчальному році школярі  Вовчинецької ЗОШ І-ІІ ступенів показали свої знання, вміння і навички, ставши  переможцями та призерами предметних олімпіад, різних конкурсів, змагань.
         Щоб заохотити дітей й надалі до творчої праці, адміністрація школи вирішила щорічно на честь переможців влаштовувати свято вшанування творчих особистостей «Вчитись, щоб знати, вміти і творити».
 З вітальним словом до всіх присутніх звернувся сільський голова Микола Олексійович Вишинський. Він наголосив на те, що всі переможці є справжнім інтелектуальним багатством нашого села, а в майбутньому й держави. Тому на одній з чергових сесій Лукавецької сільської ради Вижницького району було прийнято рішення щорічно нагороджувати переможців олімпіад, конкурсів, змагань  грошовими преміями в розмірах: за І місце – 200 гривень, ІІ місце – 150 гривень, ІІІ місце – 100 гривень. Зроблено це з такою метою, щоб школярі і надалі виявляли високий рівень знань з базових дисциплін, демонстрували вміння узагальнювати, систематизувати, а також аргументувати свої думки та судження, розкривати свої творчі здібності, мали бажання представляти свою школу на різноманітних позашкільних заходах, бо вони вже мають певний досвід  самовираження та самовдосконалення.





Немає коментарів:

Дописати коментар